Macrou fript cu cartofi natur

de r3nat02006 in Peste, 24 Ian 2013 | 5171 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati macrou
  • 700 gr catofi
  • 35 gr ghimbir
  • 5 gr ardei iute tocat
  • o lamaie
  • 15 gr zahar brun
  • 10 ml ulei masline
  • 10 ml sos de soia
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou fript cu cartofi natur:

Se feliaza macrourile si se dau cu un praf de sare si se pun pe gratar. Cartofii se curata de coaja, se taie in bucati mai mici si se pun la fiert 30 minute. Intr-un vas se pun: zeama de la o lamaie, zaharul, ardeiul iute tocat, ghimbirul ras fin, solul de soia, uleiul de masline si partunjelul tocat marunt. Acestea se amesteca pana la omogenizare si se lasa la frigider pentru 5-10 minute. Dupa ce pestele si cartofii sunt gata se pun pe un platou si se adauga sosul obtinut. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou fript cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Caras prajit